Stedendriehoek

Zaalvoetballers vieren kampioensfeest

APELDOORN – Pro Futsal Club Apeldoorn organiseert een uitgebreid kampioensfeest en laat heel Apeldoorn meevieren. Op zaterdag 5 mei vanaf 13.00 uur is iedereen welkom bij het clubhuis van Pro Sport Centrum aan de Mezenweg 13. PFC Apeldoorn viert dan feest voor alle kampioenen binnen de club. De jeugd onder 13 jaar, het damesteam en het vlaggenschip, heren 1, worden gehuldigd.

n

De heren van PFC Apeldoorn hebben een puike prestatie geleverd en zijn met groot machtsvertoon kampioen in de eerste divisie B geworden. Volgend seizoen komen ze, onder de nieuwe naam Futsal Apeldoorn, in de Eredivisie uit. “Wij zijn één familie en willen dit feest met heel Apeldoorn vieren; iedereen mag deelgenoot worden van deze fantastische prestatie. Deze prestaties zijn voor alle Apeldoorners en Apeldoorn dient trots te zijn op alle sporten en op alle sporters! Het laat zien dat we in Apeldoorn veel talent hebben in verschillende sporten. Samen zetten we Apeldoorn op de kaart!” aldus een blij bestuurslid.

Vanaf 13.00 uur is er inloop en kan iedereen genieten van een drankje. Om 14.00 uur start de huldiging onder leiding van wethouder Nathan Stukker, competitiebaas Ron Kauwen van de KNVB en de Bondscoach van het Damesteam zaal Marius Privee. Na de huldiging zal het feest van start gaan en zijn er naast dansen, zingen en genot nog verschillende activiteiten te doen.