Stedendriehoek

Winnaars Decemberpuzzel dolblij met schitterende prijzen

STEDENDRIEHOEK – De Decemberpuzzel die we onze lezers bij het scheiden van 2018 presenteerden, heeft weer een ongelooflijk aantal inzendingen opgeleverd. Winkels en bedrijven uit de hele regio hadden opnieuw een aantal schitterende prijzen beschikbaar gesteld voor de enthousiaste puzzelaars.

Nieuwsblad Stedendriehoek mag zich ieder jaar verheugen in een groter aantal deelnemers. De puzzel is een begrip geworden en gemakkelijk in te vullen. Duizenden puzzelaars doen er aan mee. En elk jaar weer vertellen de dolgelukkige prijswinnaars dat ze nooit eerder zo’n fraai geschenk in ontvangst mochten nemen.

Zo kwam Elly van den Bosch uit Apeldoorn opgetogen naar RTV Stegeman (foto links), om een prachtige Sonos speaker overhandigd te krijgen door verkoopadviseur Edwin van der Wal. “Toen ik hoorde dat ik had gewonnen was ik natuurlijk enorm blij, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik niet precies wist hoe zo’n speaker werkt. Gelukkig heeft Edwin me dat met veel geduld uitgelegd en ga ik zeker heel veel plezier beleven aan deze prijs.”

Samen met haar zoontjes Julian (3) en Oscar (1) kwam Femke Timmer helemaal vanuit Arnhem haar prijs, een kinderfiets, ophalen bij Dirk Blok Rijwielspecialist (foto midden). “Zo leuk, dit! Het is Julians eerste echte fietsje.” Het superblije mannetje mocht zelf nog in de winkel zijn favoriete fiets uitkiezen, om er vervolgens ietwat onwennig mee door de zaak te rijden. Dit onder goedkeurend oog van zijn moeder, broertje en winkelmedewerker Cas Schoemaker. 

De derde topprijs van de Decemberpuzzel, een BBL bluetooth-hoofdtelefoon van Radio-Televisie Hamer bv, werd gewonnen door Delisa Hasic uit Twello (foto rechts). Zij kreeg haar mooie prijs uitgereikt door winkeleigenaar Alexander Hamer. De overige winnaars bij het prijzenfestival van de Decemberpuzzel hebben inmiddels ook bericht ontvangen van dit heuglijke nieuws.