Winacties

Win vrijkaarten voor Soos reünie

APELDOORN – De elfde reünie van Soos 59 vindt zaterdag 19 en zondag 20 november plaats op het Zwitsalterrein aan de Vlijtseweg. Lezers van deze krant maken kans op toegangskaarten voor een van beide dagen.

De Soos reünie staat in het teken van de dit jaar overleden Lydia Tuinenburg, de eerste Indische teenager-ster van ons land. De Apeldoornse zangeres die 56 jaar geleden op het toppunt van haar roem onverwacht de benen nam naar Amerika, overleed aan de gevolgen van een herseninfarct. Ze zou twee concerten in haar vroegere woonplaats geven tijdens de jaarlijkse Soos reünie. Lydia’s zus Renate neemt in Apeldoorn de honneurs waar, zowel op zaterdag als een dag later wanneer er een memorial concert plaats heeft ter nagedachtenis van Lydia.
Op zaterdag 19 november, van 15.00 uur tot middernacht, staat zij met haar twee broers op de planken. Dan zijn ook MikX, Collage Blues band, Backsound, Groove on the Roof, Joyce Rising, Lydia Tuinenburg Reunion band, Juice ’n Bluesy en Steel Breeze van de partij.

Een dag later, van 14.00 tot 18.00 uur, komt ook country-legende Ben Steneker met zijn dochter Carmen naar het Zwitsalterrein, Steneker had destijds een muzikaal en vocaal aandeel in Send me the Pillow. De andere artiesten zijn Americana Unlimited , Lydia Tuinenburg Reunion band, Carel Kdise & Chard, Funky-Fools en Ben Heart.
Toegangskaarten kosten in de voorverkoop voor zaterdag 19 november 15 euro en voor zondag 20 november 10 euro. Voorverkoopadressen in Apeldoorn zijn: Tempelman vakkleding, Hoofdstraat 25; Primera Ugchelen, winkelcentrum Orden, Mgr. Nolenplein en Mercatorplein; Daan’s koffiekraam centrummarkt Apeldoorn; The readshop, Winkelcentrum Eglantier (voorheen Bruna); Clemens Viskraam, Winkelcentrum Schubertplein; Art Café Sam Sam, Van Kinsbergenstraat 17.

Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek die kans willen maken op vrijkaarten voor de Soos, kunnen uiterlijk dinsdag 15 november een mailtje sturen naar: redactie@stedendriehoek.net  ovv dag naar keuze, zaterdag of zondag. De winnaars krijgen ook per mail bericht.