Winacties

Win vrijkaartennvoor Peppa Pig

APELDOORN – Peppa Pig is een vrolijk varkentje, dat houdt van spelletjes spelen en heerlijk plonzen in de modder. Ze is dagelijks te zien op televisie bij Nickelodeon en heeft nu ook haar eigen familiemusical. Zaterdag 27 mei beleeft Peppa Pig samen met haar vriendjes in Schouwburg Orpheus in Apeldoorn een vrolijk en muzikaal avontuur in de voorstelling ‘De Grote Plons!’.

Het heeft geregend en overal liggen grote modderplassen. Laat dat nou precies zijn waar varkentjes van houden! De superschattige handpoppen, kleurrijke decors en gezellige meezingliedjes maken de voorstelling tot één groot feest voor iedereen vanaf 2 jaar. Na de voorstelling komt Peppa natuurlijk nog naar de foyer voor een foto. Dus pak je laarzen en maak samen met Peppa een Grote Plons!

 

De voorstelling begint om 15.00 uur in het theater aan het Churchillplein 1 te Apeldoorn. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar vanaf €15,- (exclusief reserveringskosten). Reserveringen via de website www.orpheus.nl of telefonisch via 055-5270300. Kijk voor meer informatie op de website www.vanhoorne.com/PeppaPig.

 

Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek die kans willen maken op vrijkaarten voor deze familiemusical, kunnen uiterlijk donderdag 25 mei 15.00 uur een sms sturen (0,60 per sms). Sms: STE<spatie>peppa naar 4004. De winnaars krijgen telefonisch bericht.