Stedendriehoek

Voorverkoopactie voor parkeerpas Leisurelands

VOORST – Na de winter verlangt iedereen toch weer naar zon en warmte. Recreatiegebied Bussloo is dan bij uitstek een heerlijke plek om te vertoeven. Lekker wandelen, fietsen, zwemmen, zonnen, een spelletje Pitch&Putt Golf of Minigolf, duiken of urenlang spelen op de vele speeltoestellen. De toegang tot recreatiegebied Bussloo is gratis. Men betaalt alleen voor het parkeren.

Tot 1 mei is de parkeerpas van Leisurelands tijdens de voorverkoopactie extra voordelig. In de voorverkoop betaalt men via de website www.bussloo.nl slechts €39,50 voor de parkeerpas. Na 1 mei betaalt men €45,-. De parkeerpas is geldig van 1 mei 2017 tot 1 mei 2018.

Dagtarief
Het dagtarief wijzigt per 1 mei naar €5,- per auto. Het hoogtarief geldt van 1 mei tot 1 oktober. Na 1 oktober wijzigt het tarief naar het laagtarief (1 oktober tot 1 mei) van €3,- per auto. Men kan de uitrijkaarten op het recreatiegebied alleen nog met ‘pin’ betalen; ideaal is dan een Leisurelands-parkeerpas.

Uniek aanbod
Bezoek ook eens de andere recreatiegebieden van Leisurelands. De negentien recreatiegebieden zijn gevestigd op de Veluwe, Rijk van Nijmegen en in de Achterhoek en Liemers. Ieder gebied heeft een uniek aanbod en de gebieden zijn zeker de moeite waard om een bezoek te brengen. De Leisurelands-parkeerpas is op alle recreatiegebieden te gebruiken. Meer informatie over recreatiegebied Bussloo en de parkeerpas vindt men op de website www.bussloo.nl