Stedendriehoek

Vier de zomer metHaringParty op Marialust

APELDOORN – Voor zakelijk Apeldoorn en omstreken is er ook dit jaar weer de exclusieve en grote HaringParty van Marialust, en wel op donderdag 15 juni vanaf 17.00 uur.

Het meest aansprekende societymoment van Apeldoorn en verre omgeving staat dit keer in het teken van buitengewone combinaties. Natuurlijk is de Hollandse Nieuwe als vanouds het hoofditem, maar dit keer is er onder andere ook een gin-cocktailbar en er zijn ‘zonnekoninkjes’ met slagroom, want de slogan is: Vier De Zomer!
De dresscode is dan ook ‘wit’ en als altijd wordt het op prijs gesteld een hoed te dragen in de mooie tuinen van Marialust die op zijn zomers uitgedost zullen zijn. Een joyeuze partij met buitengewone combinaties, qua kleding, muziek en voedsel, maar vooral ook buitengewoon vanwege zijn sfeer, entourage en gasten.
Parksociëteit Marialust is voor ondernemend Apeldoorn een unieke netwerk- en vergaderlocatie, gelegen op één van de meest attractieve plekjes in Apeldoorn: het prachtige Verzetsstrijderspark. In villa Marialust en bijbehorend koetshuis is sinds 1993 Stichting Parksociëteit Marialust gehuisvest. Parksociëteit Marialust organiseert de HaringParty al sinds 1994. Kaarten voor de HaringParty zijn verkrijgbaar via de website www.marialust.nl/haring2017