Stedendriehoek

Tienjarig jubileum magazine Eigen!

APELDOORN – Het zojuist verschenen zomernummer van het magazine Eigen! Apeldoorn staat in het teken van het tienjarig jubileum.
“Nóg dikker, eigenwijzer, compacter en nóg meer leesvoer. Het tijdschrift in de nieuwe boekvorm is mee veranderd in deze moderne tijd: prettiger om mee te nemen, uit te delen of om op te pakken. Een tijdloos naslagwerk voor op je leestafel of in je boekenkast”, aldus eigenaar Peter Eemsing.
Precies een decennium geleden startte hij met Peter Eemsing bv en werd voor zijn magazine Eigen! geïnspireerd door een vergelijkbaar magazine dat hij in Maastricht ontdekte. “Maar belangrijker nog: ik hoorde regelmatig om mij heen geluiden dat er in Apeldoorn niets gebeurde, niets te doen was. Dat was voor mij meteen de drijfveer om een blad te gaan maken, dat diende als podium voor deze groeiende stad. Vier keer per jaar komt het uit, dat is in de voorbije tien jaar niet veranderd. Alleen het formaat is dus gewijzigd: hipper en gunstiger ook voor de adverteerders, die tegen een scherper tarief zichtbaar zijn in ons magazine en op de website www.eigenapeldoorn.nl.”
Het magazine brengt driemaandelijks uitgebreide interviews met lokale ondernemers en verder wat er zoal speelt op lifestyle-gebied in de breedste zin van het woord. Precies zoals Eemsing het omschrijft: ‘een podium voor heel Apeldoorn’. “Met een oplage van altijd rond de 10.000 exemplaren.” Aan het magazine werken louter freelancers mee, die in opdracht van Eemsing de artikelen schrijven, foto’s maken en acquisitie verrichten. “Een sterk team waar ik erg trots op ben. Voor mij is Eigen! dan zeker ook een ode aan de freelancers.” Voor meer informatie: Peter Eemsing, telefoon 06-11316822 en e-mail peter@eigenapeldoorn.nl
Voordeelactie
Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek kunnen nu twee jaar lang het magazine Eigen! in hun brievenbus ontvangen voor de prijs van één jaar. Dus 24,95 euro voor acht nummers in plaats van 39,95 euro. Kijk hiervoor op de weblink: www.eigenapeldoorn.nl/stedendriehoek