Stedendriehoek

Technische banenmarkt bij Hamer

APELDOORN – Op dinsdag 25 oktober van 16.30 tot 20.00 uur vindt een technische banenmarkt plaats bij Hamer, Stadhoudersmolenweg 23 in Apeldoorn.

 

In opdracht van Hamer organiseert Jans Uitzendbureau deze technische banenmarkt. Jans Uitzendbureau is een specialist in de technische markt en ze hebben als uitgangspunt: de juiste persoon op de juiste plaats! “Hamer behoort tot de 77% van de technische bedrijven in Nederland die een tekort aan technici ervaart. Het is daarom belangrijk om dit probleem én de vacatures onder de aandacht te brengen”, zegt Justin Schaufeli, vestigingsmanager van Jans Uitzendbureau. Op deze dag is er de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij Hamer en meer inzicht en duidelijkheid te krijgen in de vacatures. Verschillende werknemers, waaronder projectleiders, van Hamer en van Jans Uitzendbureau zijn aanwezig om meer informatie te geven.

 

Schaufeli: “Hier alvast een opsomming van enkele openstaande vacatures: monteur brandstoftechniek (in bezit van groot rijbewijs), monteur ELK/HVAC, commercieel medewerker industrie, servicemonteur HVAC, fotolasser/monteur WTB, metaalbewerkers, werkvoorbereider brandstoftechniek. Staat uw functie er niet tussen? Wees gerust! Er staan nog meer vacatures open en een grote kans dat er iets voor u tussen zit. Dus bent u op zoek naar een nieuwe baan of een nieuwe uitdaging in uw carrière? Bent u gemotiveerd en beschikt u over technische kennis? Kom dan langs op de technische banenmarkt bij Hamer! Upload uw CV op de website www.hamer.net en meld u aan voor de technische banenmarkt bij Hamer. De complete invulling van het programma ontvangt u na aanmelding.”