Stedendriehoek

Studenten Parc Spelderholt zamelengeld in voor Serious Request 2017

BEEKBERGEN – Het Glazen Huis staat in 2017 in de week voor kerst in Apeldoorn. 3FM strijkt voor de veertiende editie van 3FM Serious Request neer in het hart van de Veluwe.

Om ook een bijdrage te leveren hebben studenten van de leergang administratie-assistent van Parc Spelderholt in Beekbergen een geldinzamelingsactie op touw gezet. Zo hebben zij op het Kasteel, in het Hotel en op de Academie glazen huisjes neergezet waar een ieder een bijdrage in kan doen.

Daarnaast organiseren zij op woensdag 8 november van 12.30 tot 15.30 uur een gezellige middag voor kinderen tussen de 3 en 8 jaar. In Hotel Spelderholt kan dan gesnoezeld worden en er wordt een leuke film vertoond. De kosten voor deze middag bedragen €5,-. Meer geven mag natuurlijk ook.

De opbrengst van deze middag gaat in zijn geheel naar Serious Request, dat met de totaalopbrengst Het Rode Kruis helpt om vermiste kinderen in oorlogsgebieden op te sporen, het contact te herstellen en families te herenigen.

De studenten van Spelderholt hopen veel kinderen op woensdag 8 november in Hotel Spelderholt te ontmoeten. “Dus heb je zin in een leuke middag? Geef je dan snel op via administratie.assistent@parcspelderholt.nl”, aldus een woordvoerder. Kijk voor meer informatie op www.npo3fm.nl/seriousrequest.