Sport

Trainingen van hoog niveau bij voetbalschool van v.v. Albatross

APELDOORN – Vanaf aanstaande vrijdag start de Albatross voetbalschool. Tot de zomervakantie is deze elke vrijdag van 15:30 tot 17:30 uur. Deze commerciële voetbalschool is geheel gratis voor leden van Albatross en bedoeld voor de JO9 tot en met JO12 (na de zomer ook voor de JO13). De trainingen zullen van hoog niveau zijn en gegeven worden door gespecialiseerde externe techniektrainers, om elk kind de kans te geven zich te ontwikkelen als voetballer.

Na de zomer zal dit een vaste derde training zijn voor de selectieteams JO11-1, -12-1 en -13-1. Andere teams (JO9, JO10, dames en niet selectieteams) mogen dit zelf bepalen; komen kinderen als individu of komt een team als geheel. Indien een team als geheel komt, dan kan dit team bepalen of dit een tweede trainingsmoment is of, net als de selectieteams, een derde trainingsmoment. Tot de zomervakantie is deelname eigen keuze, maar wel graag vooraf opgeven via techniektraining@uvvalbatross.nl .

Alle kosten van deze commerciële, professionele trainingen worden voor Albatross leden gedekt middels sponsoring, zodat alle kinderen mee kunnen doen.

Voor niet-leden is het mogelijk om ook deel te nemen aan deze voetbalschool. De kosten voor zes vrijdagen voor de zomervakantie zijn 49 euro. Tevens is het mogelijk jouw kind alvast op te geven voor komend seizoen (let wel op: vol is vol). De kosten voor september tot en met december (ongeveer twaalf vrijdagen) zijn 99 euro.

Hoe op te geven als betalende deelnemer voor de techniektraining op vrijdagmiddag? Stuur een mail naar techniektraining@uvvalbatross.nl onder vermelding van naam deelnemer, voetbalclub plus elftal en telefoonnummer. Betaling volgt per mail.