Sport

Steven van Es en Sander Krijns bezig aan laatste seizoen bij csv Apeldoorn

Steven van Es

Sander Krijns

APELDOORN – Steven van Es en Sander Krijns zijn bezig aan hun laatste seizoen in het vlaggenschip van csv Apeldoorn. De twee sterkhouders gaan niet in op de aanbieding om ook na de zomer actief te zijn op het Orderbos. Hoe hun voetbaltoekomst eruit gaat zien, is op dit moment nog onbekend.

Steven van Es is bezig aan zijn twaalfde seizoen in het rood-geel van csv Apeldoorn. Sinds zijn komst in 2008 is de 34-jarige middenvelder altijd een vaste waarde geweest en maakte hij alles mee op het Orderbos. Zo werd Van Es in zijn eerste seizoen kampioen van de eerste klasse D en volgde twaalf maanden later direct promotie naar de topklasse. Na een jaar op het hoogste amateurniveau te hebben gespeeld volgden vele seizoenen hoofdklasse-voetbal, waarin in het seizoen 2016-2017 de districtsbeker Oost werd gewonnen. De Apeldoorner, die normaal gesproken dit seizoen nog z’n 350e wedstrijd gaat spelen, sluit het csv Apeldoorn-tijdperk af in de eerste klasse.

Sander Krijns kwam in het seizoen 2015-2016 over van destijds tweedeklasser Helios en groeide al snel uit tot publiekslieveling. De 29-jarige spits speelde tot op heden 130 officiële wedstrijden waarin hij 53 keer het net heeft laten bollen. In het huidige seizoen is de Deventenaar de topscorer van de eerste klasse D met dertien doelpunten in zestien wedstrijden.

csv Apeldoorn wil Steven en Sander bedanken voor hun grote inzet voor onze vereniging, wenst hen daarnaast veel succes in de resterende maanden én in hun verdere (voetbal)carrière.