Sport

Gelre Sport sponsort jongesporttalenten FSG Academy

APELDOORN – Gelre Sport en FSG Academy ondertekenden een sponsorcontract voor drie jaar. Hiermee verstevigen ze de samenwerking die er al is als partners in FSG Health. Door het sponsorcontract komt er extra steun beschikbaar voor de jonge toptalenten die wonen, trainen en leren op de FSG Academy-campus. De sporters van de Academy kunnen snel terecht bij bijvoorbeeld de Gelre-orthopeden. Door de focus op sport en met de kennis en ervaring die er is en wordt opgedaan met topsporters, wil Gelre Sport ook alle recreatieve sporters medische ondersteuning bieden op topniveau.

Namens Gelre Ziekenhuizen ondertekende Edwin Maalderink, lid raad van bestuur en Dennis Peek, initiatiefnemer van de FSG Academy, de overeenkomst. Met het sponsorcontract steunt Gelre Ziekenhuizen via Gelre Sport de jonge toptalenten van de FSG Academy. Ze krijgen meer ruimte om hun persoonlijke top te bereiken. FSG Academyen Gelre Sport trekken in ruil daarvoor nog meer samen op in bijvoorbeeld de voorlichting naar sportclubs. Ook mag Gelre Sport gebruik maken van de jonge talenten in haar voorlichtingsmaterialen.

 

Gelre Sport is het sportlabel van Gelre Ziekenhuizen waarin alle medische disciplines van Gelre Ziekenhuizen hun sportgerelateerde producten en diensten kunnen aanbieden. Fysiek doen ze dat binnen het FSG Health, een multidisciplinair medisch centrum. Daar is een eigen ruimte ingericht met een mooie ontvangstruimte en met diverse spreek/behandelkamers, allemaal passend in een omgeving van gezondheid en beweging.

 

Vanuit gezondheidsoogpunt is bewegen heel belangrijk, zowel preventief als om een goede conditie te hebben als een operatie of andere ingrijpende behandeling noodzakelijk is. De orthopeden vanuit Gelre Apeldoorn zijn al gestart en binnenkort begint ook Neuroloog Erik van Wensen met spreekuren op het FSG Academyterrein aan de Laan van Westenenk 6.