Sport

FCSB tegen club Sneijder op veld WWNA

APELDOORN – Voor het derde opeenvolgende jaar heeft FCSB Wenum-Wiesel uitgekozen om zich op te laden voor het grote werk. Op het complex van WWNA stoomt de selectie van de 26-voudig Roemeens voetbalkampioen zich tot en met 14 juli klaar voor het seizoen 2018-2019.

Afgelopen zondag arriveerde het Roemeense gezelschap in Hotel De Keizerskroon. Diezelfde avond werd aan de Wieselsedwarsweg de eerste oefensessie afgewerkt.
In de loop van deze week oefent de winnaar van de Europa Cup voor landskampioenen van 1986 in Garderen tegen Club Brugge (4 juli, 18.00 uur) en in Hattem tegen Ajax (7 juli, 19.00 uur).
Volgende week kunnen Apeldoornse voetballiefhebbers Steaua bij WWNA in actie zien. Er staan twee duels gepland: op maandag 9 juli tegen het Griekse PAOK Saloniki (19.00 uur) en op vrijdag 13 juli tegen Al Gharafa SC uit Qatar, de club van Wesley Sneijder (18.00 uur).
“Voor zover ik weet komt Wesley Sneijder mee. Maar dat weet je natuurlijk nooit zeker in het voetbal”, aldus WWNA’s perschef Marianne Alofs. (RK)