Stedendriehoek

Spirit of Winter betoverende buitenfair

APELDOORN – Heerlijk wintershoppen en inspiratie opdoen voor de feestdagen, om je vervolgens onder te dompelen in het leven van de Oranjes op Paleis Het Loo. De negende editie van Spirit of Winter, de betoverende buitenfair op Paleis Het Loo, maakt van woensdag 16 tot en met zondag 20 november de warmste winterdagen van het jaar.

Vijf dagen lang vind je hier ruim 150 specialisten, smaakmakers, sfeermakers, trendsetters en nog veel meer. ‘The most wonderful time of the year’ begint op Spirit of Winter! Geniet op één van de verwarmde terrassen van een warm drankje en een home-made lekkernij. Of schuif aan bij een kookdemonstratie waar de chef-koks laten zien hoe jij deze feestdagen de sterren van de hemel kookt. Knapperende vuurtjes, duizenden lichtjes, live muziek en het brede aanbod van de standhouders staan garant voor onvergetelijke winterse gezelligheid. “Ik vind het zelf de mooiste winterfair. En dan ook nog op zo’n unieke locatie. Elk jaar weer gezelligheid, lekkere dingetjes proeven, mooie spulletjes te koop”, vertelt trouwe bezoekster Monique Hassels enthousiast.

Avondopenstellingen
“Tijdens Spirit of Winter heb je met jouw entreebewijs voor het evenement ook toegang tot Paleis Het Loo en haar tuinen. Voor de extra tentoonstelling ‘Anna Paulowna, kleurrijke koningin’ geldt een toeslag van 3 euro per persoon. Nieuw dit jaar is dat er maar liefst twee avondopenstellingen zijn. Voor slechts €10,- per ticket beleef je Spirit of Winter by Night op vrijdag 18 of zaterdag 19 november van 17.00 tot 21.00 uur. Deze tickets bestel je in de voorverkoop op de website www.spiritofwinter.nl. Avond-tickets kosten aan de kassa €12,50. Houdt u er rekening mee dat het paleis na 17.00 uur gesloten is. Kijk voor het programma, de deelnemers en meer informatie op onze website”, aldus een woordvoerder van organisator Estate Events bv uit Ugchelen.

In de watten
Eveneens nieuw op Spirit of Winter dit jaar is House of Beauty. Een unieke samenwerking tussen Wellnessresort de Veluwse Bron, Parfumerie Douglas en Hamam Specials. “Als voorproefje legt de Veluwse Bron je nu al in de watten. Bij elk bestelde kaart ontvang je een voucher. Deze voucher geeft €17,50 korting op een dagentree bij wellnessresort de Veluwse Bron. Je betaalt hiermee geen €32,50 maar slechts €15,- voor jouw dagentree. Bestel dus snel je kaarten op www.spiritofwinter.nl  en profiteer van deze heerlijke aanbieding!”
De openingstijden van Spirit of Winter zijn: woensdag 16, donderdag 17 en zondag 20 november van 10.00 tot 17.00 uur, vrijdag 18 en zaterdag 19 november van 10.00 tot 21.00 uur.