Stedendriehoek

Reis terug naar de jaren tachtig

APELDOORN – Zaterdag 29 oktober wordt The Original 80s Party gehouden op het Zwitsalterrein aan de Vlijtseweg 130. ‘De reis terug naar de jaren tachtig’ duurt van 20.00 tot 01.00 uur.

 

“Heb jij ook fijne herinneringen aan die fantastische jaren ‘80 en denk je daaraan terug als de mooiste tijd van je leven? Heb je ook zo’n zin om heerlijk als vanouds te dansen met leeftijdgenoten op een feest dat je eindelijk écht het gevoel geeft terug te zijn in de jaren van jouw jeugd? Dat kan… Nu is er een feest met alleen muziek uit de jaren ‘80. Met de sfeer en aankleding van toen en dezelfde, enigszins gerijpte discjockeys uit die oude vertrouwde maar o zo mooie tijd”, aldus de organisatie.

The Original 80s Party wordt georganiseerd vanuit een gezonde dosis melancholie. Het is bedoeld om mensen die door leeftijd en herinneringen aan elkaar verwant zijn, samen te brengen en nog eens het gevoel van hun jeugd te ervaren. “Naast de bekende hits die je regelmatig op de radio hoort, word je gedurende de avond meermalen verrast door de muzikale pareltjes die zijn achtergebleven in het verleden en die je het gevoel geven van: oh ja! Zó was het!”

De hele avond wordt gevuld met muzikale verrassingen, ouderwets gemixt en aan elkaar gepraat door Rob van Someren en DJ Sven, presentatoren van Somertijd bij Radio10. Er is bovendien extra aandacht voor de aankleding van The Original 80s Party. De Zwitsalfabriek wordt omgetoverd tot authentieke discotheek. “Zo wordt er aandacht gegeven aan originele videoclips op de zwart/wit- of kleurentelevisie van je ouders; neem plaats op het oude bankstel en meubilair dat voor de gelegenheid afgestoft en van zolder is gehaald; geniet van het drankje dat je met guldens betaald hebt; zet je zonnebril op, want de neonkleuren en blacklight-reflecties doen je versteld staan; trek je favoriete bandplooibroek of felgekleurde maillot aan. Kortom, ‘dress to the occasion’ en dans alsof de tijd heeft stilgestaan”, heeft de organisatie er overduidelijk heel veel zin in.

Toegangskaarten kunnen worden besteld op de website www.80sparty.nl. Bij elke tien kaarten krijgt men één toegangskaart gratis. Neem voor bestellingen ook contact op via e-mail info@denspieker.nl of bel met Johan, telefoon 06-10464362.