Stedendriehoek

Proef de sfeer en geniet bij Kanaalconcerten

APELDOORN – De Kanaalconcerten vinden plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus. Een prachtig en uniek nazomerfestival in de buitenlucht. Geniet van muziek, cultuur en lekker eten op de sfeervolle kanaaloevers van Apeldoorn. De toegang is vrij.
“Het programma van deze elfde editie liegt er niet om”, vertelt de organisatie. “Op vrijdagavond blaast Candy Dulfer met haar band iedereen omver. Verwacht sfeervolle jazz, vette funk en swingende soul. Op zaterdag trakteren we op een spectaculair optreden van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht met fantastische gastvocalisten. De Skyblasters verzorgen op zaterdag een swingende afterparty en DJ Jazzper brengt je op vrijdag én zaterdag in beweging met soulvolle, groovy houseplaatjes. Accordeoniste Caroline in ’t Veld, multitalent Carla Herlfterkamp, vele andere artiesten en een uitgebreid kinderprogramma maken het weekend compleet.”
Lekker eten en drinken zijn onlosmakelijk verbonden met de Kanaalconcerten. “Laat je verrassen door de Smaakparade waar diverse restaurants uit onze eigen regio je laten proeven wat ze in huis hebben. Ze presenteren hun gerechten in kleine hapjes, zodat je van alles kunt proeven. De Smaakparade is vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus geopend.”