Stedendriehoek

Paasshow Herwers dit jaar online!

In deze uitzonderlijke periode kunnen evenementen logischerwijs geen doorgang vinden. Voor een autobedrijf ook vreemd, want met Pasen wordt gewoonlijk groots uitgepakt. Pasen zal voor bedrijven dus stilletjes voorbijgaan, maar niet voor Herwers. ‘Denken in oplossingen’ is wat de autodealer dacht en kwam met een nieuw idee: de Herwers Online Paasshow!

Tweede paasdag heeft Herwers niet haar fysieke deuren geopend, maar wel de ‘online’ deuren. De gehele voorraad is te vinden op de website en het bedrijf biedt meerdere mogelijkheden om u op afstand van dienst te kunnen zijn.

Tijdens de Online Paasshow, ontvangt u € 500,- extra inruilwaarde op uw huidige auto. Hiervoor hoeft u de deur niet uit, maar is een taxatie op afstand mogelijk. Herwers is tijdens de online show van 10:00 tot 17:00 bereikbaar via telefonisch , webchat , WhatsApp en e-mail.

Uiteraard neemt Herwers de maatregelen van het RIVM in acht tijdens de reguliere openingstijden.  Wij volgen haar richtlijnen op in de showroom, maar gaan ook verder. Denk hierbij aan taxatie op afstand, proefrit op locatie of een videogesprek. Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.herwers.nl voor de gehele voorraad!