Stedendriehoek

Openlucht Filmfestival

APELDOORN – De kaartverkoop voor het Vue Openlucht Filmfestival in Apeldoorn is gestart. Het is extra feest doordat het festival zijn 25e editie viert en van vrijdag 11 tot en met zaterdag 19 augustus zijn negen bioscoopfilms te zien. Daaronder grote nieuwe titels als Valerian and the City of a Thousand Planets en Hitman’s Bodyguard. Maar ook de voorpremières van Hamstead en Annabelle: Creation kunnen als eerste buiten op het gras worden bekeken.

Remko Schnitger van Accress over het filmprogramma: “Dit jaar bestaan we 25 jaar, dus is het extra feest! Met titels als Valerian and the City of a Thousand Planets, Despicable Me 3 en Hitman’s Bodyguard wordt het Vue Openlucht Filmfestival weer naar een hoger niveau getild. Hier ben ik heel trots op. Op verzoek van velen staat er voor het eerst een horror op het programma: Annabelle: Creation. Ik ben benieuwd wie daarna nog door het bos durft!  Wat mij zelf echt een leuke film lijkt, is Baywatch. Ik heb deze film bewust nog niet gekeken. Volgens mij is dit de perfecte film om met vrienden een biertje te bekijken op een zaterdagavond.”

 

Het programma:

Vrijdag 11 augustus: Valerian and the City of a Thousand Planets, zaterdag 12 augustus: Baywatch, zondag 13 augustus: Despicable Me 3 (originele versie), maandag 14 augustus: Hampstead (voorpremière), dinsdag 15 augustus: War for the Planet of the Apes, woensdag 16 augustus: Girls Night Out, donderdag 17 augustus: Beauty and the Beast, vrijdag 18 augustus: Annabelle: Creation (voorpremière), zaterdag 19 augustus: Hitman’s Bodyguard.

De Bosweide biedt plaats voor 1.500 bezoekers, waarvan 500 overdekte zitplaatsen.
Online tickets zijn tot en met 31 juli voor €9,- en vanaf 1 augustus voor €10,- te koop via de website www.openluchtfilmfestival.nl. Tickets kosten aan de kassa €12,50.

Voor meer informatie over het Vue Openlucht Filmfestival kan men terecht op openluchtfilmfestival.nl of volg op facebook.com/openluchtfilmfestivalapeldoorn