Stedendriehoek

Open dag bij tot2021

APELDOORN – De oude Ambachtsschool, een markant gebouw aan Molenstraat Centrum in Apeldoorn waar vroeger oude handambachten zoals timmerman of loodgieter werden bijgebracht, is sinds begin 2014 dé werkplaats voor een grote groep enthousiaste ondernemers. Veel verschillende bedrijven en disciplines werken hier nu (samen) en tot2021 is gepositioneerd tot dé ontmoetingsplek in Apeldoorn waar écht wat gebeurt.

Tijdens de open dag op vrijdag 10 februari kunnen belangstellenden zien wat er allemaal gebeurt, welke ondernemers er (samen) werken en wat ze gezamenlijk of apart doen en maken. Iedereen is welkom om binnen te lopen!

Het programma begint om 10.00 uur met een welkom in Heerlijk Lokaal. Vanaf 10.30 uur zijn door het hele gebouw heen verschillende workshops, lezingen en presentaties of informatiesessies te volgen. Deze duren elk ongeveer 45 minuten. Elk uur start een nieuwe ronde met workshops, lezingen of presentaties en tussendoor is er tijd voor koffie of om even na te praten. Door het hele gebouw heen kunnen bezoekers zien wat de ondernemers doen, tips en trucs krijgen van experts op een vakgebied, meedoen met workshops, exposities van kunstenaars uit het pand bezoeken en nog veel meer.

Het evenement duurt tot 22.00 uur. Om 17.00 uur vindt een panelgesprek plaats met ondernemers en omwonenden onder leiding van Saskia Paulissen. Het thema van deze bijeenkomst is: ‘hoe krijgen we Apeldoorn nog bruisender?’ Ook wethouder Mark Sandmann (zie foto) is hierbij van de partij.

Zie voor meer informatie de website www.tot2021.nl. De activiteiten en workshops zijn allemaal gratis.