Stedendriehoek

Op zoek naar Pokémon, of op prijzenjacht?

APELDOORN – We spotten ze overal, kriskras door het centrum van Apeldoorn. Zoekend naar Pokémon… of niet? Nee! Het zijn de deelnemers aan de puzzelroute. Shoppen, puzzelen bij de leukste winkels in Apeldoorn en dan ook nog eens kans maken op hele mooie prijzen!
Wat je moet doen? Even de Pokémon App uitzetten en lekker rondstruinen in het centrum van Apeldoorn. Daar vindt je bij de deelnemende winkels een formulier op het raam, ga daar naar binnen en haal het deelnameformulier.

Om het wat makkelijker te maken gaan we een beetje helpen. De straten waar de winkels zijn te vinden zijn Leienplein, Korenstraat, Hofstraat, Marktplein, Korenpassage, Stationsstraat, Mariastraat, Deventerstraat, Asselsestraat, Oranjerie, Hoofdstraat, Paslaan en Beekstraat.

Waanzinnige prijzen
Doe mee en maak kans op mooie prijzen, zoals kledingbonnen, een high tea, een Nikon S33 camera en nog veel meer. Op het deelnameformulier staan alle deelnemende winkels en prijzen vermeld.
Heb je alle antwoorden van de puzzel verzameld? Mail deze dan naar sascha@stedendriehoek.net of stuur ze op naar Uitgeverij Stedendriehoek, Asselsestraat 140, 7311 ET Apeldoorn.

En ja, dan weer op jacht naar Pokémon!