Ondernemend

Wooninspiratiedag bij KlusWijs Home

APELDOORN – Ruim twee jaar geleden opende KlusWijs Home haar deuren op de woonboulevard in Apeldoorn. Een bijzondere opening, want Apeldoorn kreeg de primeur van een geheel nieuw concept op het gebied van wonen. Zo is deze KlusWijs Home een unieke mix van verf-behangspeciaalzaak, woninginrichter en woonwinkel.

Harry en Samantha Gerritsen zwaaien er de scepter. Met een enorme passie en enthousiasme vertellen ze over wat ze allemaal doen: “Feitelijk kan iedereen hier terecht. We hebben service, kennis, advies en vooral ook het ontzorgen van klanten zeer hoog in het vaandel staan. Iedere klus binnenshuis nemen we graag van je over. Of het nu gaat om het leggen van vloeren, het bekleden van trappen, het inmeten en ophangen van raamdecoratie en gordijnen, het schilderen, behangen, we doen het allemaal!”

De zeer smaakvolle woonaccessoires zijn door de hele winkel te vinden. Samantha vertelt over de laatste trends en wijst op de allernieuwste collectie van Be Pure Home. “Die stijl laat zich niet in één woord vangen. Het is modern, stoer, eigentijds, écht anders en vooral heel betaalbaar.” Van de allerleukste cadeau-ideeën tot een compleet nieuwe inrichting, KlusWijs Home helpt je desgewenst met een totale restyling. Samantha: “Dat zijn echt heerlijke opdrachten waarin we, samen met de klant, een ware metamorfose kunnen realiseren. En dat alles uiteraard binnen het budget dat de klant ervoor over heeft!”

Opvallend is ook de enorme collectie aan raamdecoratie en zeker ook de grote verfbalie. “Naast het feit dat we werkelijk in elke prijsklasse en voor elke ondergrond en toepassing de juiste verf kunnen leveren, hebben wij de beschikking over alle bekende verfmerken. Daarnaast maakt KlusWijs Home deel uit van een landelijke organisatie, waardoor we in staat zijn om een geweldig eigen merk aan te bieden. En ja, we maken ruim 80.000 kleuren op onze professionele mengmachines”, aldus Harry Gerritsen.

In het kader van Oktober Woonmaand houdt KlusWijs Home zaterdag 7 oktober een ‘wooninspiratiedag’. Er zijn dan diverse workshops en de bezoekers ontvangen stylingtips en interieuradvies van het team van KlusWijs Home en er is een kleurstylist van het bedrijf Histor aanwezig.

KlusWijs Home is gevestigd aan Het Rietveld 6 te Apeldoorn, telefoon 055-7507950. Volg de winkel ook op facebook.