Ondernemend

Van ‘krakende wagens’ naar ‘ronkende bolides’

fit20 bestaat uit kleinschalige studio’s voor personal fitness training waar deelnemers in 20 minuten per week worden getraind om fitter, sterker en soepeler te worden. Inmiddels doet fit20 Apeldoorn dit op 2 locaties en worden er wekelijks zo’n 400 mensen getraind door de 9 personal trainers. 

Hilde Scherrewitz, eigenaresse van fit20 Apeldoorn: “De fit20 training is erop gericht om het lichaam zo sterk, fit, veerkrachtig, soepel en gezond te maken of te houden. Omdat wij personal training geven passen we de training aan op degene die we voor ons hebben, dus iedereen kan deze training doen.”

Cees Thierry (64) en Irma Schuil (66) zijn in oktober 2013 gestart met fit20 Apeldoorn. Irma: “We begonnen toch met de jaren wat klachtjes te krijgen. Ik had regelmatig last van mijn nek en schouders, mijn knieën en onderrug en dacht dat dat bij de leeftijd hoorde, dus nam ik het voor lief. Doordat Cees een presentatie van fit20 had bijgewoond waarin verteld werd dat je ook op onze leeftijd nog fysieke vooruitgang kan boeken, hebben wij ons opgegeven voor een gratis kennismakingstraining. Na vier jaar trainen ben ik echt heel blij dat ik met fit20 begonnen ben. Ik heb geen last meer van mijn rug en knieën. Af en toe nog van mijn nek en schouders, maar het is niet te vergelijken met wat het was. Ik voel me stabieler en steviger en alle dagelijkse dingen zijn zoveel makkelijker geworden. Boodschappentassen tillen, stofzuigen en traplopen doe ik nu zonder pijn en het kost me zelfs geen enkele moeite. Wanneer ik golf en tennis merk ik dat ik het makkelijker en beter volhoud, sneller herstel en ik hoef niet steeds voorzichtig te doen, omdat ik sterk ben en pijnvrij. Wat mij ook enorm helpt is dat er tijdens de training zo goed op je houding wordt gelet. Ik heb een iets ronde bovenrug en doordat de trainer mij steeds bewust maakt van mijn houding, ben ik er ook veel bewuster van in mijn dagelijks leven. Dit voorkomt natuurlijk veel klachten.”

Cees is kort zijn over zijn enthousiasme over de fit20 training: “Ik heb sinds ik bij fit20 train twee betonblokken onder mijn heupen! Mijn benen zijn zó sterk geworden en dat is makkelijk voor alles;  golfen, wielrennen, tuinieren… echt voor alles. Verder bruis ik van de energie. Ik voel me veel fitter. Ik ben in mijn hele lichaam sterk en dat voelt gewoon heel fijn.” De fit20 training is gratis uit te proberen. Je kan je hiervoor opgeven via de site: www.fit20.nl

 

fit20 Apeldoorn Noord        fit20 Apeldoorn Zuid

Boogschutterstraat 1          Oude Apeldoornseweg 41

055-8200216                        055-2034019