Ondernemend

Meer klus voor uw geld bij De Voordeelmarkt

APELDOORN – Bij De Voordeelmarkt houden ze van klussen en dat voor een goede prijs. Daarom past de slogan ‘Meer klus voor uw geld’ goed bij deze jonge winkel, die inmiddels zes vestigingen heeft in Nederland. De winkel in het gloednieuwe pand aan de Stadhoudersmolenweg 190 is maar liefst 1400m2.

De corebusiness is verf, zowel voor binnen als buiten. Maar er is veel meer verkrijgbaar bij De Voordeelmarkt. Peter van den Nulft is de regioleider en verantwoordelijk voor drie vestigingen, waaronder die in Apeldoorn. “De merken die wij leveren qua verf zijn onder andere Sikkens, Flexa, Histor en tegen zeer scherpe prijzen. Fitex is ons eigen huismerk verf. Wij kunnen bijna elke gewenste kleur voor de klant mengen. Daarnaast hebben wij alle bijbehorende verfartikelen en een enorme collectie behang in alle denkbare trendy patronen.” Ook laminaat behoort tot het standaard assortiment, zodat klanten hier terecht kunnen voor alle klussen. “Ons personeel wordt getraind om zo elke klant op professioneel maar ook op doe-het-zelfgebied een zo goed mogelijk advies te kunnen geven.”

Ronny Braad is de filiaalleider in Apeldoorn. Met zijn team adviseert hij klanten over elke klus. ”Wij hebben hier ook een grote diversiteit aan ijzerwaren, schroefjes, boutjes en gereedschap. Dit complete assortiment zorgt ervoor dat klanten hier altijd kunnen slagen en hier vrijwel alles kunnen halen voor hun klusproject. Daarbij weten wij waar we het over hebben. Elk jaar gaan we op cursus en daarbij hebben wij allemaal liefde voor ons vak. Het is zeer belangrijk om een goede relatie op te bouwen met de klanten van je winkel; zo weet je vaak waar ze mee bezig zijn en kun je ze gelijk adviseren. Andersom werkt het ook, omdat ze ons vertellen van hun ervaringen, die wij dan weer kunnen gebruiken bij andere klanten.”

In 2000 is De Voordeelmarkt ontstaan, in Wierden. Al snel groeide de winkel uit zijn jasje en verhuisde naar Nijverdal. In 2008 opende een vestiging in Deventer, een jaar later in Apeldoorn en weer een jaar later in Zutphen. De winkels van De Voordeelmarkt werden al snel te klein en uitbreiding was dan ook met regelmaat nodig. In 2015 kwam er een winkel in Beverwijk en Nijmegen bij en werd gestart met de nieuwbouw aan de Stadhoudersmolenweg 190 in Apeldoorn, de huidige locatie van deze vestiging. Op 1 oktober 2016 was de opening een feit.

www.devoordeelmarkt.com