Ondernemend

Het verschil tussennweten en leven

APELDOORN – Duizenden Nederlanders willen graag afvallen en een gezonder leefpatroon creëren. We starten dan vaak vol enthousiasme, maar waarom lukt het ons niet om een voornemen vol te houden?

Robbert van Speek, eigenaar van Inner Stance Apeldoorn, begeleidt mensen naar een blijvend gezonder leven. “In mijn werk als Result Coach valt het mij op dat veel mensen al van alles hebben geprobeerd om hun doelen te bereiken. Veel hebben ook wel succes gehad, maar vallen vervolgens weer terug in hun oude gewoonten. Waar veel mensen zich niet bewust van zijn, is dat een deel in ons wel wil veranderen, maar een ander deel ons wil houden zoals we zijn.” Robbert Speek helpt als coach ondernemers, particulieren en bijzonder toegewijde mensen hun doelen te bereiken op persoonlijk én zakelijk vlak. Dit doet hij aan de hand van vier fundamentele pijlers: Body, Being, Balance en Business. Op vrijdag 25 november opent hij zijn eigen trainings- en coachingsstudio in Apeldoorn.

“Ik werk nu met een vrouw die zichzelf als een emotie-eter zag. Ze wist dat ze niet naar de snacks moest grijpen en toch deed ze het keer op keer. We hebben samen gekeken naar wie zij was: een onzekere vrouw met weinig discipline, die al haar hele leven terugviel in oude patronen. Zij heeft één hele belangrijke keuze gemaakt: van haar gezondheid een absolute prioriteit maken. In zes maanden is ze van een emotie-eter naar een hele krachtige en zelfverzekerde vrouw getransformeerd. Dat ze 20 kilo is afgevallen, is een van de gevolgen van deze transformatie.”

Vrijdag 25 november vindt de officiële opening plaats van Inner Stance Apeldoorn aan de Sint Eustatius 87, om 17.00 uur. Voor meer informatie: www.innerstance.nl  en telefoon 06-17450533.