Ondernemend

Het juiste adres voor uw badkamer of keuken

APELDOORN – Sanisale en Keukensale Apeldoorn vind je naast Omnisport en boven de Decathlon aan De Voorwaarts 45. De winkel, met een oppervlakte van 2000 vierkante meter, is dé plek voor iedereen die op zoek is naar een badkamer of keuken.

Sanisale.com heeft een zeer ruim assortiment om een droombadkamer samen te stellen. Tegels, toiletten, baden, badmeubels en accessoires van alle A-merken. “Samen met de klant kijken wij naar de persoonlijke wensen”, legt Henri Alleblas uit. “We maken een 3D-tekening, zodat de klant precies kan zien hoe de toekomstige badkamer er uit komt te zien. Maar ook als u op zoek bent naar losse elementen, bent u bij ons op het juiste adres.” Als alle wensen helder zijn, krijgt de klant direct een scherpe prijs. “Wij zijn standaard tot 15 procent goedkoper op de A-merken in vergelijking met andere speciaalzaken.” Installatie en montage kan ook verzorgd worden door Sanisale.com.

Keukensale.com levert zowel complete keukens als losse apparaten en werkbladen. “In de showroom kunt u de mooiste opstellingen bewonderen. Voor de keukens wordt dezelfde formule gehanteerd als voor het sanitair. Wij leveren Duitse kwaliteitskeukens en de klant kan kiezen uit inbouwapparaten van merken als AEG, Siemens en Zanussi. Ook leveren wij alle materialen werkbladen: natuursteen, keramiek, composiet of kunststof. Alles is mogelijk.”

Sanisale.com en Keukensale.com is de grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service. “Goede service staat bij ons hoog in het vaandel.” De kwaliteit wordt gewaarborgd door de samenwerking met speciaal geselecteerde fabrikanten en leveranciers. “De fabrikanten en leveranciers waar wij onze sanitair en tegelproducten inkopen, zijn voorzien van de modernste technologie en fabriceren volgens de allerlaatste ISO-normen. Dit betekent dat alle producten die de fabriek of een magazijn verlaten, gegarandeerd voldoen aan de verwachtingen die u als klant daaraan mag verbinden.” Sanisale heeft een fabrieksgarantie en wettelijke garantietermijnen die oplopen van 5 tot 10 jaar.

In verband met de opening van megastore Prénatal, heeft de winkel een actieperiode van 14 dagen. “Bij sanitair krijg je twee keer de BTW-korting (totaal 31,7 procent). Dat is korting over korting. Op alle keukenapparatuur geldt vijftig procent korting en gratis montage.”

Sanisale.com en Keukensale.com is zeven dagen per week geopend.