Stedendriehoek

‘Nieuw pand Van Mossel Kia voldoet aan alle eisen’

Autobedrijf verhuisd naar vestiging aan Oude Apeldoornseweg

APELDOORN – De verhuizing van Van Mossel Kia binnen Apeldoorn is een feit. Het autobedrijf heeft het pand aan Laan van Dierenriem verlaten en zijn intrek genomen in het spiksplinternieuwe pand aan de Oude Apeldoornseweg 40b.
“Het pand is volledig nieuw gebouwd en voldoet aan alle eisen die zowel Kia als Van Mossel wenst”, zegt Carien Jeronimus, vestigingsdirecteur bij Van Mossel Kia in Apeldoorn. “Ons interieur is helemaal up-to-date, met stoelen, tafels, kasten, koffiecorner, noem maar op. Maar ook onze werkplaats voldoet aan alle moderne eisen qua apparatuur, bruggen en andere voorzieningen.”
Eind vorig jaar verhuisde Van Mossel Kia van Deventer naar Apeldoorn. Desondanks is er voor de trouwe klanten uit Deventer weinig veranderd. De goede service van Van Mossel Kia bleef immers ongewijzigd voor de regio Deventer. Bovendien verhuisde het volledige team van Van Mossel mee naar Apeldoorn, dus ook de vertrouwde gezichten bleven zichtbaar voor de Deventer klanten.
Gastheerschap met hoofdletters. Zo mag de service bij Van Mossel zeker worden genoemd. Dit van oudsher familiebedrijf heeft ruim 65 jaar ervaring en bruist nog altijd van de ambitie en innovaties. De naam Van Mossel is in Brabant al decennia een zeer bekend begrip, maar ook de rest van Nederland kent de naam inmiddels. Met de nieuwbouw aan de Oude Apeldoornseweg 40b is het bedrijf zoals gewoonlijk weer volop in beweging.
Beetje extra
Bas Huijzer, clusterdirecteur bij Van Mossel Kia, weet wat zijn klanten willen. “De tijd dat mensen puur voor de prijs gaan is echt voorbij. Mensen willen beleving en daar spelen wij graag op in. Bijvoorbeeld met een croissantje met jam en versgemalen koffie aan onze tafel.” Bas is thuis in de autobranche. Met ruim 20 jaar ervaring weet hij, samen met zijn team, elke klant tevreden de showroom te laten verlaten. “Wij doen net dat beetje extra voor onze klanten. En dat roepen we niet alleen, we doen het ook!”
Die gastvrijheid is niet iets nieuws voor Van Mossel. Die werd al gehanteerd door Wilhelm Bernardus Jesaias (Wim) van Mossel. Hij richtte vlak na de Tweede Wereldoorlog het bedrijf ‘Automobiel- en Garagebedrijf W.B.J. van Mossel’ op. Dit was het begin van een lange historie, die garant staat voor gastvrijheid maar ook voor betrokkenheid van medewerkers. Zo gaf Wim altijd veel waardering aan zijn personeel. Alles werd uit de kast gehaald om het zijn klanten en medewerkers naar de zin te maken. Huijzer: “Wij doen er alles aan om de filosofie van Wim Van Mossel in stand te houden. Het is dan ook een sport voor ons om continu te proberen het verwachtingspatroon te overtreffen. Dit maakt wat ons uiteindelijk onderscheidt ten opzichte van andere bedrijven.”
Modern bedrijf
Met een dame, Carien Jeronimus, als vestigingsdirecteur, laat Van Mossel zien een modern bedrijf te zijn. Dit is zeker ook van toepassing in het nieuwe pand. Een strak pand met frisse kleuren, waaronder veel rood dat toepasselijk is voor Kia. Carien: “De showroom is juist voornamelijk in het wit, maar absoluut niet steriel. De auto’s staan nu voor de klant veel overzichtelijker opgesteld, waardoor het geheel rustiger oogt.” Ze is daarnaast verheugd te kunnen melden dat de Kia onlangs op de eerste plaats is geëindigd in een ranglijst die auto’s beoordeelde op prijs-/kwaliteitsverhouding. “Twee jaar lang was dat Porsche, nu Kia en daar zijn we natuurlijk erg blij mee.”
Gratis tankpas
Tenslotte verwijst Carien nog even naar het allernieuwste Kia-model, dat sinds vorige week verkrijgbaar is bij Van Mossel: de Niro. “Een kersverse, hybride auto waar ik zelf erg enthousiast over ben. Heel belangrijk om te vermelden is dat de auto zichzelf oplaadt, dus je hoeft niet te stekkeren. Erg praktisch. Overigens hebben we in dit kader een aantrekkelijke actie: bij aanschaf van een Niro krijgt men een tankpas ter waarde van 500 euro cadeau.“
Voor meer informatie zie de website: www.kia-vanmossel.nl of telefoon 055-3682840.