Stedendriehoek

Nadruk ligt opNatuurlijk Groen

BEEKBERGEN – Natuurlijk Groen, zo luidt het thema van de (H)eerlijke Herfstfair 2019. En dat moet duidelijk worden op het evenement op zaterdag 7 en zondag 8 september in tuincentrum Het Hoogeland, Limburg van Stirumweg 19 te Beekbergen.

“Shoppen, smullen, workshops bijwonen en genieten van optredens? Als dat niet als een mooi dagje uit klinkt! En nog groen ook! Op de komende (H)eerlijke Herfstfair gaat Groei & Bloei Apeldoorn als organisator laten zien dat ‘groen doen’ tegenwoordig een eitje is. Er is volop aandacht voor milieuvriendelijk, ecologisch, biologisch en duurzaam, zonder dat het verplicht voelt natuurlijk”, aldus de organisatie.

Het wordt ouderwets smullen op het evenement, waar de bezoekers ook volop kunnen shoppen en zich kunnen vergapen aan optredens die verspreid over de fair te vinden zijn. Ook zijn er diverse workshops en demonstraties, zoals schapendrijven met bordercollies en bloemschikken. Inspiratie opdoen voor een nieuwe look kan tijdens modeshows, de innerlijke mens verwennen kan bij de vele kraampjes op de horecapleinen.

En zoals ieder jaar is er ook voor kinderen meer dan genoeg te beleven. Zij kunnen een Kinder-doe-kaartje kopen om een kaarsje te dompelen, te bloemschikken, te grabbelen, helpen bij het schapendrijven en nog veel meer.

De toegangsprijs bedraagt voor volwassenen €4,-, Groei & Bloei-leden betalen op vertoon van hun pas €3,-, voor kinderen van 4 tot 14 jaar kost het €2,-, kinderen van 0 tot 4 jaar hebben gratis entree. Parkeren kost per auto €2,-. Voor meer informatie, zie de website www.herfstfair-apeldoorn.nl en facebook: H)eerlijke Herfstfair Apeldoorn.