Stedendriehoek

Muzikaal toptalent bij Deep in the Woods

The Great Communicators

APELDOORN – Deep in the Woods, op zaterdag 22 oktober, is de nieuwste en misschien ook wel meteen de meest verrassende locatie in het Roots in the Woods-programma van dit jaar. De betoverende setting, diep in de bossen tussen Hoenderloo en Apeldoorn, zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Deep in the Woods is een bijzonder nieuw festival met opvallend aanstormend muzikaal talent, spektakeltheater en verrassende kinderactiviteiten. Een festival dat de bezoeker echt moet gaan ontdekken. Kaarten à €10,- (€7,50 voor kinderen) zijn te verkrijgen via de website rootsinthewoods.nl.

 

Bezoekers halen vanaf 14.00 uur in een onvergetelijke setting hun hart op met nieuwe muziek en betoverende theateracts. Een voorbeeld van het talent dat staat geprogrammeerd, is de indierockband en 3FM Serious Talent: The Great Communicators. Met hun pakkende liedjes en speelse energie op het podium krijgen ze iedereen mee. Ook Sofie Letitre spat van het hoofdpodium af. Haar muziek is een unieke combinatie van donkere popmuziek en elektronische sounds. Een fusie van de traditionele akoestische instrumenten en elektronica zorgt voor een intense en dynamische liveshow.

 

Mystieke sfeer
Op het hoofdpodium kun je ook genieten van de muziek van Crying Boys Cafe en Indie-Folk band Matt Winson. Zij maken toegankelijke folkmuziek met invloeden van bluegrass, jazz en elektronica. Op de secret stage, verscholen in het bos, hoor je de prachtige klanken van Eelke Ankersmit, die onlangs de titel ‘Mooie Noten 2016’ won. Ook de talentvolle singer-songwriter Sured is hier te vinden. Crying Boys Cafe en Matt Winson spelen naast het hoofdpodium ook in kleinere setting op de secret stage. Naast muziek kun je in de mystieke sfeer van het diepe bos allerlei bijzondere wezens tegenkomen.  Het theater wordt in de vroege avond spectaculair afgesloten met de act ‘Flames of Chaos’. Een spannende act, gekenmerkt door vlammende kostuums, dans en elegantie. Kinderen zijn net zo welkom en kunnen vooral veel dingen doen rond kampvuurtjes, het bakken van popcorn en andere ‘doe-dingen’. Heb je trek, dan staan er een aantal foodtrucks met lekkere hapjes en gerechten voor je klaar. Om 21.00 uur sluit het festival zijn deuren.

 

Overige locaties
Het complete programma van Deep in the Woods en de overige locaties is te vinden via de website www.rootsinthewoods.nl. Via deze website zijn ook de toegangskaarten te bestellen. Kaarten kosten €10,- voor volwassenen en €7,50 voor kinderen tot 12 jaar. De exacte locatie wordt bekendgemaakt zodra het toegangskaartje is aangeschaft.