Stedendriehoek

Met Sinterklaas in de stoomtrein

BEEKBERGEN – Sinterklaas komt op zaterdag 19 en 26 november met een heleboel Zwarte Pieten naar de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij (VSM). Ze gaan pannenkoeken eten in de luxe restauratierijtuigen tijdens een reis over de Koningslijn. Sinterklaas is ieder jaar een vaste gast bij de VSM. Hij heeft weleens verteld dat hij liever per stoomtrein dan per stoomboot reist!

De Spoorpiet blaast op zijn conducteursfluit, de ander trekt aan de stoomfluit… Het is tijd om te vertrekken voor een retourreis vanuit Beekbergen naar Dieren. Tijdens de rit over de Koningslijn openen de Pieten het pannenkoekenbuffet. Sinterklaas komt natuurlijk niet met lege handen naar Beekbergen. De Pieten zullen voldoende pepernoten meenemen, maar er is ook voor alle kinderen een leuke verrassing. Met al die Pieten in één trein wordt het vast een dolle boel. Hopelijk weet de Sint de orde te bewaren!

De Sinterklaas-Pepernoten-Express zal beginnen op het station Beekbergen. Op zaterdag 19 november is de aanvangstijd om 11.00 en 14.30 uur en op 26 november om 13.30 uur. Reserveren is verplicht. Kijk voor meer informatie op www.stoomtrein.org  of op de speciale facebookpagina www.facebook.com/vsmsint