Stedendriehoek

Meer dan 30 jaar ervaringnbij Ambiance Dekazon

APELDOORN – “Het is alweer vier jaar geleden dat wij ons hebben gevestigd aan de Europaweg 216 (naast Carglass). Ambiance is een franchisegroep van 38 bedrijven in Nederland met een goede landelijke dekking. De toegevoegde naam ‘Dekazon’, die in Apeldoorn en omstreken zeer bekend is, maakt onze naam Ambiance Dekazon.”

Ambiance Dekazon is vooral bekend van de zonwering voor zowel binnen als buiten en dan voor particulieren en bedrijven. Daarnaast is deze winkel gespecialiseerd op het gebied van buitenleven en terrasoverkappingen.

Ultieme woonbeleving
Seizoen in, seizoen uit richt Ambiance Dekazon zich op het binnen- en buitenleven. “Als u nog niet precies weet wat u zoekt op het gebied van zonwering of buitenleven, dan adviseren onze zonweringspecialisten u op maat. Ambiance Dekazon adviseert, biedt zekerheid en regelt alles tot in de puntjes.” Ambiance Dekazon levert het kwalitatief hoogstaande Ambiance-huismerk, dat wordt aangevuld met bekende specialistische merken zoals Weinor, Renson (waarvan Ambiance Dekazon Ambassador-dealer is) en Roma voor het buitenleven. “Daarnaast hebben wij de merken Verosol, Luxaflex en Jasno voor de binnendecoratie en warmtewering. Al deze merken worden op basis van exclusiviteit gevoerd.”
Ambiance Dekazon beschikt over een ruime showroom, die deze winter opnieuw is ingericht volgens de laatste zonweringtrends. Peuters en kleuters hebben een groeiende nieuwsgierigheid naar de wereld om hen heen. Dit betekent dat gewone dingen zoals uw raamdecoratie ineens gevaren met zich meebrengt. Gebruik daarom altijd de bijgeleverde kindveiligheid. Als een van de eersten denkt Luxaflex hierin mee met de eindgebruiker door hun bedieningsmechanismen hierop aan te passen. Sinds dit jaar is er een nieuwe batterijmotor ontwikkeld: Powerview. Dit systeem heeft zeer veel mogelijkheden en is vanaf 1 april ook bij Ambiance Dekazon in de showroom te zien.

Terrasschermen, screens en rolluiken
“Naast al deze vernieuwde producten hebben wij ons aanbod in knikarmen, screens en rolluiken ook uitgebreid; zo is er een nieuwe kast geplaatst met verschillende type knikarm-zonneschermen van het merk Weinor.”
De grootste trend op gebied van zonwering is de Pergoline en het elektrische vouwdak, een aluminium palenconstructie waarop een doekzonwering met grote uitval is gemonteerd. Het pergoline-systeem van Ambiance Dekazon houdt lichte regen tegen, de Pergotex daarentegen is waterdicht en kan zelfs uit blijven staan bij sneeuwval.
Ambiance Dekazon is gevestigd aan Europaweg 216 te Apeldoorn. Website www.ambiancedekazon.nl  en telefoon 055-5211646.