Stedendriehoek

Madelief eerste kinderambassadeur

APELDOORN – “Hoera! Musicalster Madelief van Luijtelaar is verwelkomd als kinderambassadeur bij Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes. Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes heeft Madelief van Luijtelaar (9 jaar) met veel plezier aangesteld als onze eerste kinderambassadeur.”

Renée Kranenberg, voorzitter van de stichting: “We zijn erg blij dat Madelief onze eerste kinderambassadeur is. Een jong talent dat haar droom gaat verwezenlijken. Een voorbeeld voor vele andere kinderen!” Madelief is een actieve jongedame die haar hart heeft verpand aan de musicalwereld. Ze was onder andere te zien in Dolfje Weerwolfje en The Sound of Music. Grote Nederlandse theaterproducties waar duizenden mensen haar hebben zien zingen, dansen en stralen. Zingen en dansen zijn de grote passies van Madelief. En ze laat zien dat je er door wilskracht en hard en veel oefenen echt kunt komen. Madelief: “Mijn droom is om de allerbeste zangeres van de wereld te worden.”

Madelief zal als kinderambassadeur één van de visitekaartjes worden van de stichting die zich hard maakt voor kinderen in Nederland die in armoede opgroeien. Kinderen die ook een droom hebben, net als Madelief. Als kinderambassadeur zal Madelief af en toe op events van de stichting aanwezig zijn en zal zij net als andere in de toekomst aan te stellen (kinder)ambassadeurs ons bestaan promoten zodat zoveel mogelijk kinderen die in armoede opgroeien door de stichting geholpen kunnen worden. Want ieder kind verdient een leuke verjaardag!

Neem een kijkje op www.uitgesteldekinderfeestjes.nl voor meer informatie over de Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes.