Stedendriehoek

Lezing over de ‘vergeten volksziekte’

APELDOORN – Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober vinden in Apeldoorn lezingen plaats over een belangrijke doorbraak rondom vitamine B12-tekort, de ‘vergeten volksziekte’.

Deze lezingen worden gegeven door vitamine B12-ervaringsdeskundige Bo Baden van de website vitamineb12tekort.nl. Op vrijdag 27 oktober is de lezing van 19.30 tot 21.30 uur in zaal 2 van wijkcentrum De Stolp en op zaterdag 28 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in zaal 5 van het wijkcentrum.
De doorbraak rondom het vitamine B12-tekort komt van arts Hans Reijen uit Deurne. Na jaren van onderzoek ontdekte hij dat mensen met een B12-tekort redelijk goed tot zelfs spectaculair vooruit gaan als ze de twee bio-actieve, direct opneembare soorten van vitamine B12 in smelttabletvorm krijgen: Methylcobalamine B12 en Adenosylcobalamine B12 samen met foliumzuur (vitamine B11). Dit resulteert in een nieuwe vitamine B12-zuigtablettenformule, die snel een wereld van verschil maakt. Geen chronische vermoeidheid, depressieve klachten, hoofdpijn of hooggevoeligheid meer met deze vitamine.
Wijkcentrum De Stolp is gevestigd aan het Violierenplein 101 in Apeldoorn. Een kaartje kost €7,50 aan de kassa. Graag van tevoren opgeven bij de organisator via e-mail leonorakraan@gmail.com. Kijk voor meer informatie op de website www.vitamineb12tekort.nl.