Stedendriehoek

Kinderboekenweekfeest in CODA

APELDOORN – Het is weer bijna tijd voor het Kinderboekenweekfeest in CODA. Een dag vol activiteiten voor kinderen van 6 tot 12 jaar en hun ouder(s)/verzorger(s). “Passend bij het thema van de Kinderboekenweek ‘Griezelen…. Durf jij?’ dagen wij onze jongere bezoekers uit om iets te doen waarvan ze dachten dat ze dat noooooit zouden durven of doen. Niet (alleen maar) griezelig, maar vooral ook stoer en uitdagend! Jij komt zaterdag 7 oktober toch ook?” nodigt de organisatie de jeugd uit.

“In ons programmaboekje zie je wat er tussen 12.30 en 17.00 uur in CODA te doen is: van een spectaculaire openingsshow en workshops door bekende kinderboekenschrijvers en een illustrator tot een theaterworkshop ‘Griezelen op de speelvloer’, een training voor geheim agent, over een wiebelende plank op 20 meter hoogte lopen in CODA VR Lab en natuurlijk de speurtocht die door Rabobank Apeldoorn (hoofdsponsor) wordt beloond met een leuk aandenken. In het programmaboekje dat je krijgt wanneer je jouw toegangskaartje koopt, vind je naast alle activiteiten ook de tijden en locaties. Je kunt dit boekje ook online bekijken via www.coda-apeldoorn.nl/feest.” 

De middag begint met een te gekke opening in CODA Museum én met de uitreiking van het Apeldoorns Uiltje, de prijs voor het beste kinderboek volgens de Apeldoornse kinderjury. “Natuurlijk kun je ook dit jaar aan het eind van de middag jouw boek(en) laten signeren door de aanwezige kinderboekenschrijvers en illustrator. Deze keer zijn dat Janneke Schotveld & Annet Schaap, Nanda Roep, Mirjam Oldenhave en Erik Nieuwenhuis (Oirik). Kortom: van begin tot eind wordt het een superleuke middag!” 

Kaartjes à €5,- zijn te koop in CODA (Museum, Centrale Bibliotheek, dok Zuid en De Maten) en bij Nawijn & Polak in Apeldoorn. “Met dit kaartje krijg je niet alleen toegang tot alle activiteiten, workshops en voorstellingen, maar kun je ook ranja en iets te snacken halen en krijgen jouw ouder(s)/begeleider(s) korting op een kop koffie/thee met gebak. Deze bonnen krijg je op de dag zelf op vertoon van jouw toegangskaart.” 

Meer over het programma is te vinden op www.coda-apeldoorn.nl/feest  of volg via Facebook: www.facebook.com/CODAapeldoorn  of Twitter (@CODAApeldoorn).