Stedendriehoek

Kerstbomenactie Leienplein levert ruim 1600 euro op voor goed doel

APELDOORN – De kerstbomenverkoopactie van de ondernemers op het Leienpleinplein heeft € 1690,- opgebracht voor Stichting Feestneus. Deze Apeldoornse stichting levert jaarlijks aan circa 400 basisschool kinderen uit minimagezinnen een verjaardagsdoos.

De kerstbomenverkoopactie voor Stichting Feestneus is een gezamenlijk initiatief van Het Nieuws van Apeldoorn, MJoy Mansion24 Firma van Veldhuizen en Café de Buren. Robin Batens van Mansion24: “Een mooie kerstboom scoren én tegelijkertijd het goede doel steunen: het paste perfect in onze kerstgedachte. En daar waar de opbrengst van de verkoop vorig jaar nog ten goede kwam aan 3FM Serious Request is er dit jaar gekozen voor een lokaal goed doel. Fijn dat we als plein een mooie bijdrage hebben kunnen leveren aan veel blije kindergezichtjes een waar feestje!”

Voorzitter Gerard Eijkholt van Stichting Feestneus sluit hierop aan: “Super dat de ondernemers van het Leienplein zich hier hard voor hebben gemaakt. We gaan hier heel veel gezinnen blij mee maken om van de verjaardag van hun kind tóch een feestje te maken!”