Stedendriehoek

Kans op gratis ticket voor Royal Polo at the Palace

APELDOORN – De grasvelden voor museum Paleis Het Loo zijn op zaterdag 26 en zondag 27 augustus, beide dagen van 13.00 tot 19.00 uur, het speelveld voor de eerste editie van het charity polo-evenement Royal Polo at the Palace. Dat weekend strijden vier professionele poloteams om de King’s Cup.

Tussen de polowedstijden door wordt een charity-veiling gehouden onder leiding van internationaal veilinghuis Bonhams. Langs het speelveld zijn antieke ‘coaches’, typisch Engelse sportrijtuigen met vierspan, van de Private Driving Club te bezichtigen met passagiers in passende kleding. Ook wordt er op beide dagen een Hat of the Day-award en een Best Pony-award uitgereikt.

Royal Polo at the Palace is een charity-initiatief om geld in te zamelen voor de Code Club; die streeft ernaar alle basisscholen in Apeldoorn (kinderen van 8 tot en met 12 jaar) een programma aan te bieden waarbij kinderen leren software te programmeren. Voor meer informatie en het wedstrijdschema, zie de website www.royalpolo.nl. Kinderen tot en met 12 jaar hebben het gehele weekend gratis toegang, voor anderen geldt een entreeprijs van 25 euro op de dag zelf aan de kassa of 17,50 euro in de voorverkoop via de website. 

Nieuwsblad Stedendriehoek mag namens de organisatie nu ook gratis tickets weggeven voor een wedstrijddag naar keuze. Bij ieder tiende ticket dat besteld wordt op de website www.royalpolo.nl, ontvangt de koper van dit tiende ticket een extra gratis ticket. Deze actie loopt van donderdag 17 tot en met woensdag 23 augustus. Prijswinnaars krijgen bericht en kunnen het ticket afhalen op het redactiekantoor van Nieuwsblad Stedendriehoek, Asselsestraat 140 te Apeldoorn.