Stedendriehoek

Jumbo bezorgt boodschappen nu ook thuis

APELDOORN – Jumbo van de Bunt en Jumbo Wiegmans starten vanaf dinsdag 20 september met het thuisbezorgen van boodschappen in Apeldoorn. Klanten kunnen bestellen via Jumbo.com en de Jumbo-apps voor smartphone en tablet. Vervolgens bezorgen medewerkers van de winkel de boodschappen bij klanten en bedrijven, desgewenst tot in de keuken. Wie liever zijn online bestelling afhaalt, is welkom bij het Pick Up Point bij de winkel.

 

“We weten dat veel van onze klanten op verschillende manieren en momenten boodschappen willen doen. Vaak komen zij hier in de supermarkt, maar op sommige momenten kiezen zij er voor om hun boodschappen online te doen, bijvoorbeeld omdat er weinig tijd is of wanneer er veel producten nodig zijn voor een verjaardagfeestje”, aldus Wouter van de Bunt van de Jumbo op het Schubertplein. “We hadden al de mogelijkheid om boodschappen op te halen bij het Pick Up Point bij onze winkel, maar nu gaan we ook thuisbezorgen. Zo bieden wij onze klanten maximale keuze om boodschappen te kunnen doen hoe, waar én wanneer zij willen.”

 

Vertrouwd gezicht
“Hoe het werkt? Ga naar jumbo.com of download de handige Jumbo-app. Zoek eenvoudig jouw favoriete producten en plaats deze op je boodschappenlijstje. Selecteer de winkel en kies je bezorgmoment. Een Jumbo-medewerker komt de boodschappen brengen op het afgesproken moment. Boodschappen doen wordt nu wel heel gemakkelijk gemaakt door Jumbo!” De supermarkt organiseert thuisbezorging vanuit de winkel. Een vertrouwd gezicht uit de winkel brengt de boodschappen bij de klant. Wouter legt uit: “Jumbo garandeert naast de laagste prijs en het grootste assortiment ook de beste service. De bezorging van boodschappen geven we dan ook niet zomaar uit handen. Onze collega’s zijn goed getraind en zo krijgen onze klanten ook aan huis de service die zij van ons gewend zijn.”  Wanneer klanten kiezen voor thuisbezorgen, hebben zij vooralsnog de keuze uit twee tijdsvakken van drie uur: in de ochtend of in de avond en dit iedere dag met uitzondering van zondag. Bij het plaatsen van de bestelling kunnen klanten aangeven waar hun voorkeur naar uit gaat. Bedrijven kunnen na aanmelding de boodschappen laten bezorgen en later per factuur betalen. Er zijn al veel bedrijven die zich aangemeld hebben voor deze extra service.