Stedendriehoek

Herinneringen ophalen aan jaren ‘80

APELDOORN – Een lang gekoesterde droom wordt langzaam maar zeker realiteit. Michael, Tonnie, Jan Pieter en Johan zijn al sinds het begin van de jaren tachtig betrokken bij evenementen en bezig met het organiseren en verzorgen van muziekfeesten. “Afzonderlijk van elkaar zijn wij in onze jonge jaren begonnen met drive-in shows en later met optredens met ons bandje”, zegt basgitarist en grafisch vormgever Michael Boersema.

“Eind jaren tachtig trokken wij als collega’s gezamenlijk op bij de technische realisatie van evenementen voor onder andere de TROS”, aldus Tonnie Bruens, die tegenwoordig eigenaar is van TéBé Evenementen Service. “Een lang gekoesterde wens was om een evenement in eigen beheer te organiseren waarin de sfeer en stijl van onze jeugdjaren tachtig zo goed mogelijk benaderd zou worden. Omdat er voor mensen in de leeftijd tussen 35 en 55 jaar weinig evenementen in Apeldoorn en omstreken georganiseerd worden, is nu het moment gekomen om daaraan invulling te geven.”

“We hebben nu de mogelijkheid om als samenwerkende bedrijven deze authentieke invulling te realiseren, en dat gaat op zaterdag 29 oktober van 20.00 tot 01.00 uur gebeuren in de Zwitsalfabriek aan de Vlijtseweg 130”, aldus Jan Pieter Moree van Den Spieker evenementenorganisatie. Discjockeys van dienst tijdens The Original 80s Party zijn niemand minder dan Radio10-coryfeeën Rob van Someren en zijn collega DJ Sven. De organisatie is er van overtuigd dat dit feest een reünie wordt en de saamhorigheid versterkt tussen leeftijdsgenoten en gelijkgestemden. “Lekker dansen op bekende hits en vergeten muzikale pareltjes gedurende de avond of gewoon herinneringen ophalen uit je jeugd; The Original 80s Party heeft alle elementen voor een spetterend feest.”

The Original 80s Party is te volgen op Facebook. Kaarten zijn te koop via de website www.80sparty.nl