Stedendriehoek

Groot fitnessevenement in Aquacentrum Malkander

APELDOORN – Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 februari vindt de 20e editie van het EAFC (European Aquatic Fitness Conference) plaats bij Aquacentrum Malkander in Apeldoorn. EAFC is het belangrijkste educatieve en sportieve evenement voor de Aquafitnessbranche met lessen gericht op aquafitness, therapie in water, bijzondere doelgroepen en korte workshops.

Het EAFC kent zijn oorsprong in Duitsland, maar wordt sinds 2016 door Kataqua in Nederland georganiseerd. Bij Aquacentrum Malkander wordt in drie baden tegelijk lesgegeven, gaan er theoretische workshops door in een aparte zaal en is er de beurs met de sponsoren van het evenement. Dus het hele weekend staat Aquacentrum Malkander in het teken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Aquasporten in Europa.
Tijdens het EAFC is Aquacentrum Malkander gesloten voor bezoekers, waardoor er onder andere niet recreatief gezwommen kan worden. De zwemlessen, Aquasporten en andere doelgroepen die normaal gesproken gebruik maken van de baden, kunnen dit weekend niet door gaan. Meer informatie is te vinden op de website www.malkander.nl.