Stedendriehoek

Gelaatspoli voor vragen over gezichtsverbetering

APELDOORN – Vanaf donderdag 27 oktober start Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn met de Gelaatspoli. Mensen die iets willen verbeteren aan hun gezicht, maar nog niet precies weten wat voor hen de beste aanpak is of bij welke specialist ze moeten zijn, kunnen zich aanmelden voor het gratis spreekuur.

 

Bij de Gelaatspoli krijgen cliënten deskundig, persoonlijk en vrijblijvend advies van een team van specialisten. Nog dit jaar worden er drie spreekuren georganiseerd. De Gelaatspoli is een initiatief van verschillende specialisten, die hun expertise inzetten om de cliënt het best mogelijke advies te geven. Het is een samenwerking tussen de dermatoloog, huidtherapeute, kaak(mka)chirurg, kno-arts, oogarts en plastisch chirurg. Mensen kunnen bij deze specialisten terecht met vragen over bijvoorbeeld verbetering van de huid of het gebit, een correctie aan de vorm van de kaak, neus of oren, ooglid- of voorhoofdscorrectie. Ook vragen over botox, fillers, peelings of microneedling kunnen hier worden gesteld. Er is geen doorverwijzing van de huisarts nodig.

 

Werkwijze
Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar: gelaatspoli@gelre.nl met daarin hun vraag rondom gezichtsverbetering, een eventuele toelichting hierop en hun contactgegevens met geboortedatum. Vervolgens kan iemand worden uitgenodigd voor het spreekuur. Het team van deskundige specialisten gaat met de cliënt in gesprek en geeft adviezen over de mogelijke aanpak. Het aantal plaatsen voor het spreekuur is beperkt, omdat deze een keer per maand plaatsvindt. De volgende data staan gepland: donderdagavond 27 oktober, 10 november en 8 december. Voor meer informatie kunnen mensen terecht op de website www.gelreziekenhuizen.nl/gelaatspoli