Stedendriehoek

Film kijken vanuit je auto

APELDOORN – Een drive-in cinema; een bioscoop waar je met de auto naartoe gaat en waar je vanuit je auto een film gaat bekijken. Voor het eerst organiseert JCI Apeldoorn de Drive-in Cinema Apeldoorn in het Zwitsalpark, aan de Vlijtseweg in Apeldoorn. “Op het Zwitsal terrein hebben wij een enorm scherm staan waar alle auto’s in waaiervorm voor worden geplaatst. We zorgen ervoor dat iedereen het scherm goed kan zien.”

Vanuit je eigen auto, alleen of samen met vrienden of familie, beleef je een fantastische filmavond. En met hoeveel mensen je komt, mag je zelf weten; zolang ze maar in de auto passen. Je betaalt een vaste prijs per auto, namelijk 25 euro per film. Met een bezoek aan Drive-in Cinema Apeldoorn bezorg je niet alleen jezelf een leuke tijd; de opbrengst van dit evenement gaat naar een goed doel: Stichting Feestneus.

Hoe werkt het?
Op het terrein staat een groot projectiescherm waar alle auto’s in waaiervorm voor worden geplaatst. “Kom dus op tijd zodat wij iedereen van een mooie plek kunnen voorzien. Om het geluid van de film te kunnen horen hoef je alleen maar de radio aan te zetten. We zenden dit uit op een FM frequentie. Zo kun je de film altijd goed volgen.” Natuurlijk kun je voor en tijdens de film een hapje of een drankje kopen. En dit kan ook tijdens de film door je alarmlichten aan te zetten. De butlers komen dan zo snel mogelijk naar je toe. Ook zijn er verschillende foodtrucks aanwezig op het terrein.

Zie voor meer informatie of het programma de website: www.driveincinemaapeldoorn.nl