Stedendriehoek

Fairtrade cadeau & lifestylenwinkel WAAR opent Smaaklokaal

APELDOORN – Cadeau- en lifestylewinkel WAAR, Oranjerie 153 in Apeldoorn, is uitgebreid met een Smaaklokaal. Het WAAR Smaaklokaal staat voor lokaal, biologisch, natuurlijke ingrediënten, verantwoord en vooral lekker.

Met een verrassend assortiment aan duurzame en eerlijke producten op het gebied van eten, mode, koken, verzorging en wonen, verovert de winkel WAAR al ruim een jaar de harten van vele Apeldoorners én van de makers van de producten. Een winkel die staat voor mooie trendy producten met een goed verhaal. Van unieke kinderboeken, prachtige snijplanken en servies, hippe MYOMY tassen tot biologische noten, thee, muesli’s, de gehele collectie van Tonys Chocolonely en nog véél meer.
Half februari opende de nieuwe eigenaresse Jennifer van Vliet het Smaaklokaal in de winkel. Naast winkelen kun je nu dus bij WAAR ook terecht voor een kop koffie en een sapje om de dag mee te beginnen of to-go om mee te nemen. Het Smaaklokaal heeft een selectie aan gezonder gebak en voedzame huisgemaakte koeken en repen. Voor de kinderen is er een speelhoek ingericht. Door het creëren van twee verschillende zithoekjes en wifi-aansluiting is het Smaaklokaal ook een fijne plek om te werken.
Benieuwd naar het assortiment en wat voor moois er nog meer in de planning staat? Houdt WAAR Apeldoorn dan goed in de gaten op Facebook & Instagram @WAARApeldoorn.