Stedendriehoek

Evenement De Vischmarkt nu grootser dan ooit

APELDOORN – Het evenement De Vischmarkt beleeft op woensdag 7 september van 17.00 tot 22.00 uur zijn tweede editie. De primeur was met ongeveer 180 bezoekers al een enorm succes, dus het smaakte duidelijk naar meer.
En ‘smaakte’ dient in dit geval letterlijk én figuurlijk te worden opgevat, want bij City Lounge Apeldoorn, Stationsstraat 297, wordt het tussen 17.30 en 20.00 uur ongetwijfeld weer smikkelen en smullen. Eigenaar Mark Reiman heeft er alvast veel zin in: “We hadden vorig jaar het plan opgevat om hier een jaarlijks evenement van te maken en dat lijkt te gaan lukken. Voor onze businessclubleden, ruim honderd inmiddels, is De Vischmarkt een uitermate geslaagde toevoeging op de reguliere bijeenkomsten en de maandafsluiting.”
Voor de liefhebbers van lekker eten is het goed te weten dat de lokale visspeciaalzaak De Vischmarkt voor de gelegenheid weer het allerbeste serveert van onder het wateroppervlak. Daarnaast draagt ook Eetcafé Fijn (op locatie) te Apeldoorn zijn steentje bij met heerlijke vlees- en andere gerechten. Distilleerdij Zuidam uit Baarle-Nassau verzorgt op haar beurt de wereldwijde wijnen, jenevers, gins en korenwijn. Voor de muzikale noot gedurende de avond zorgt de bekende DJ Chiel. Reiman: “Met zijn muziek creëren we in City Lounge een Ibiza-achtige sfeer.”
Kaarten voor dit unieke jaarevent kosten 39,50 euro en zijn voor 1 september te bestellen via de website www.citylounge.nl/vischmarkt.html. Reiman, tenslotte: “Dit evenement is niet alleen erg leuk voor de huidige businessclubleden, maar naar mijn mening ook een geweldige gelegenheid voor geïnteresseerde bedrijven om eens kennis met ons te maken. De perfecte binnenkomer!”