Entertainment

Ontsnap uit Maria’s Eeuwige Villa

De horeca is dicht en vrienden en familie moeten op afstand blijven. Maar mensen hebben het in deze tijd juist extra nodig om samen dingen te delen en te beleven. Communicatiebureau Amazing bedacht daarom de online escaperoom Maria’s Eeuwige Villa, die nú live is op mariasvilla.nl.

De coronamaatregelen maken ons leven er niet leuker op, en dat met de feestdagen in zicht. Maria’s Eeuwige Villa ontsluit een nieuwe ontsnappingsroute om, ondanks alle sociale beperkingen, een gezellige en zinderende middag of avond te beleven. De zes kamers tellende villa is het decor van de mysterieuze wereld van Mia. Samen met vrienden of familie probeer je aan de hand van uitdagende puzzels een eeuwenoud mysterie op te lossen. Dat levert letterlijk en figuurlijk historische momenten op.

Iconisch rijksmonument

Maria’s Eeuwige Villa is goed voor twee à drie uur sociaal amusement voor maximaal acht spelers vanaf 15 jaar. Hoewel deze nieuwe, online escaperoom veilig op afstand wordt gespeeld, is de gezamenlijke beleving intens. Leuk feitje: de villa bestaat echt, Marialust is een iconisch rijksmonument in het Apeldoornse Verzetsstrijderspark. En dat niet alleen, de villa is ook het onderkomen van communicatiebureau Amazing.

Vanaf nu kan iedereen met zin in gezellige en sensationele uurtjes in familie- of vriendenkring, naar mariasvilla.nl. Er is ook een cadeaubon verkrijgbaar, een escape voor iedereen op zoek naar een coronaproof Sinterklaascadeau of kerstgeschenk. En binnenkort is de nieuwe online escaperoom ook beschikbaar in een verkorte zakelijke uitvoering, inclusief eigen branding, tastbare spelelementen voor thuis en optioneel een borrelpakket.