Stedendriehoek

Een passie voor attracties

APELDOORN – Een passie voor attracties? Met één kaart, voor één prijs, toegang tot vijftien topattracties op de Veluwe. Drie inwoners uit Apeldoorn willen de schoonheid en de attracties van de Veluwe toegankelijk maken voor iedereen. Door middel van het kopen van een kaart kan men dertig dagen lang onbeperkt bij vijftien topattracties op de Veluwe naar binnen. De uitgifte van de kaart staat gepland vanaf de start van het seizoen 2017.

“Hoe leuk is het om in de vakantie alle attracties te kunnen bezoeken en tegelijkertijd veel geld te besparen. Stel je voor: je bent twee weken heerlijk naar Frankrijk op vakantie geweest. De kinderen hebben zich goed vermaakt, maar de vakantie duurt nog vier weken. Ze willen natuurlijk graag een paar attracties bezoeken. De Veluwe Maandkaart maakt dit mogelijk! Je betaalt eenmalig een vast bedrag en je kunt je met je kinderen dertig dagen lang uitleven op de Veluwe. Woon je op de Veluwe of ga je ernaartoe op vakantie? Ook dan is de Veluwe Maandkaart een must om te hebben”, aldus het organisatieteam.

“Onze slogan ‘Een passie voor attracties’ zegt het al: één pasje dat je onbeperkt toegang geeft tot vijftien topattracties op de Veluwe. Bezoek voor meer informatie de website www.veluwemaandkaart.nl en volg Veluwe Maandkaart ook via Facebook, Twitter en Instagram.”