Stedendriehoek

Drie dagen gratis pizza tijdens openingsactie Domino’s Apeldoorn

APELDOORN – “In Apeldoorn is vorig jaar mei de tweede vestiging van Domino’s Pizza geopend aan het Ordenplein en onze derde vestiging aan de Laan van Zevenhuizen ging open op 28 juni. Vervolgens zijn we direct onze eerste winkel aan de Arnhemseweg gaan verbouwen. Het waren en zijn drukke tijden, maar wij zijn blij met het resultaat. Volgens planning hebben wij eind volgende week drie spiksplinternieuwe winkels in Apeldoorn”, vertelt Hugo Tholen namens Domino’s Pizza.

“Met de opening van onze derde vestiging in Apeldoorn kunnen we eindelijk heel Apeldoorn van pizza voorzien. Voorheen konden we nog niet bezorgen in Anklaar en Zuidbroek. Nu zit daar een vestiging om de hoek en kan iedereen van onze pizza’s genieten.”

Omdat veel klanten van Domino’s hun bestelling laten bezorgen, wil de zaak ze graag een kijkje laten nemen in de nieuwe winkels. “Verder willen we uiteraard nieuwe klanten kennis laten maken met ons product. En hoe kan dat nu beter dan door onze pizza’s gratis weg te geven!”

Donderdag 27 juli start de gratis pizza 3-daagse bij Domino’s Arnhemseweg, om hierna Ordenplein en Laan van Zevenhuizen aan te doen. “Elke dag geven we tussen 12.00 en 13.00 uur gratis pizza’s weg aan iedereen die onze pizza’s wil proeven. Er zijn drie keuzes: Margherita, Pepperoni en Chicken Kebab. In drie dagen tijd verwachten we ongeveer 1500 pizza’s weg te geven. Op deze manier willen we onze naam definitief in Apeldoorn vestigen dit jaar. Wellicht dat er zelfs nog een vierde winkel komt, maar dat is nog toekomstmuziek. Voorlopig staan de teams in Apeldoorn in ieder geval te popelen om hun stadsgenoten van verse pizza te voorzien.”