Stedendriehoek

DJ JEAN headliner

APELDOORN – Op vrijdag 25 mei is het tijd voor de achtste editie van de Nacht van Apeldoorn. Het stadsevenement werd in de jaren ’90 vijf keer georganiseerd en maakte in 2016 als gevolg van de Giro d’Italia in Apeldoorn zijn rentree.

Op een groot aantal locaties in de binnenstad wordt op 25 mei een uiteenlopend programma georganiseerd dat voor een breed publiek aantrekkelijk is. Stichting Centrum Evenementen Apeldoorn tekent voor de organisatie. Het evenement is gratis toegankelijk.

De organisatie heeft het programma bijna helemaal rond, maar wil de eerste headliner alvast verklappen. Niemand minder dan dance-legende DJ JEAN, bekend van onder andere de wereldhit ‘the launch’ gaat voor spektakel op het Leienplein zorgen.

De Nacht van Apeldoorn begint om 17.00 uur op het Raadhuisplein, waar de borrel en diner op het terras wordt opgeluisterd met muzikale optredens. In de Kapelstraat start het feest om 19.00 uur, de oude vertrouwde Motownparty zorgt daar al snel voor een gezellige uitgaanssfeer in de knusse straat. Om 20.00 uur starten de podia op het Leienplein, het Caterplein, Beekpark en Het Stadscafé. Het buitenprogramma eindigt om 1.00 uur.
Houdt voor het complete programma de facebookpagina van Centrum Evenementen Apeldoorn in de gaten.