Stedendriehoek

De beste cadeau ideeën voor de feestdagen

Het einde van het jaar nadert, waardoor de feestdagen er weer aan zitten te komen. Veel mensen gebruiken deze periode om cadeaus aan anderen te geven. Vier jij thuis sinterklaas? Of leggen jullie met kerst altijd cadeautjes onder de boom? Dan wordt het de hoogste tijd om te beginnen aan de zoektocht naar cadeaus. Helaas is dit meestal makkelijker gezegd dan gedaan. Worstel jij ook ieder jaar weer met het vinden van cadeaus voor sinterklaas of kerst? Dan zit je hier goed. Wij zetten in deze tekst de beste cadeau ideeën voor de feestdagen op een rijtje.

1. Boek of tijdschrift
De gemiddelde Nederlander vindt het heerlijk om zo nu en dan een boek of tijdschrift te lezen. Veel mensen lezen bijvoorbeeld vlak voordat zij gaan slapen. Hierdoor komen zij beter in slaap. Daarnaast is het ook lekker om op een vrije (mid)dag op de bank te ploffen met een goed boek of een leuk tijdschrift. Zoek jij een cadeau voor iemand die graag leest? Dan is een boek of tijdschrift ongetwijfeld een geschikt sinterklaas- of kerstcadeau.

2. Tijdschriftenbon
Wil jij een tijdschrift kopen, maar weet je niet precies waar de ontvanger van houdt? Dan sta je mogelijk lange tijd voor het schap met tijdschriften te kijken. Koop je na enige tijd toch een tijdschrift? Dan is het altijd maar de vraag of deze ook in de smaak valt. Durf je de gok niet te nemen? Dan biedt een tijdschriftenbon uitkomst. Met deze bon kiest de ontvanger van het cadeau zelf een tijdschrift uit dat hij/zij leuk vindt. Hierdoor kun jij het nooit verkeerd doen.

3. Google Play card
Op een smartphone kunnen we vandaag de dag allerlei applicaties downloaden. Het merendeel van deze apps is gratis. Toch moet je voor sommige apps ook betalen. Dit is bijvoorbeeld het geval voor bepaalde spellen. Daarnaast vragen veel ontwikkelaars vaak een vergoeding om gebruik te mogen maken van extra functies in een app. Zoek je een cadeau voor iemand die veel met een tablet of smartphone doet? Kijk dan eens naar een Google Play card. Hiermee kan de ontvanger een aankoop doen in de Google Playstore. Jij bepaalt zelf het bedrag dat je op de kaart zet, waardoor je het zo duur maakt als je zelf wilt.