Stedendriehoek

Céline van Gerner te gast op Sportgala jubilerend KDO

APELDOORN – Zondagmiddag 11 december verzorgt KDO, dat dit jaar het honderdjarig bestaan viert, van 14.30 tot 17.00 uur in de topsporthal van het Omnisportcentrum een Sportgala met als gaste topturnster Céline van Gerner.

Tijdens de Olympische Spelen van 2012 in Londen was Céline van de partij. Als enige Nederlandse turnster leverde zij een fantastische wedstrijd af met een nog nooit eerder behaald resultaat voor wat betreft het damesturnen op Olympisch niveau. Tijdens de Olympische Spelen van dit jaar was zij één van de turnsters van het Nederlandse damesturnteam en behaalde zij met haar team in Rio de Janeiro een zevende plaats. Een historische gebeurtenis in het Nederlandse damesturnen.
Naast Céline is te gast Renske Endel. Renske werd in 2001/2002 wereld- en Europees kampioene op de brug met ongelijke leggers. Een topturnster die sinds 2003 is gestopt met de topsport. Ze zette haar carrière voort met het creëren van eigen solo-acts en gelukkig zien we haar nog altijd terug in vele shows in het land.
Ook Boy en Laura Looijen komen naar Apeldoorn met een Rhönrad act. Beiden zijn goudenmedaillewinnaars op wereld- en Europese kampioenschappen. Al jaren verzorgen zij veel optredens bij gala’s, theaterproducties, variété-shows, festivals en TV-shows. Sinds 2016 zijn ze eigenaar van Circus Sensations, van waaruit zij hun shows voorbereiden, maar ook workshops verzorgen.

Eigen toppers
Ook de eigen KDO-toppers zijn aanwezig en verzorgen een optreden. Bijvoorbeeld de TV-sterren Max & Zilver, bekend van het programma Super Kids. Twee mannen die inmiddels wat jaartjes ouder zijn en behoren bij de top van Nederland voor wat betreft het trampolinespringen. Beiden behaalden ze vele zilveren en gouden medailles op nationale en internationale wedstrijden.
Daarnaast geeft de Wall Jump demogroep acte de présence. De enige Wall Jump groep in Nederland! Spektakel, coole tricks, spanning en sensatie voeren tijdens hun optredens de boventoon. Ook de Wall Jump demogroep is een veelgevraagde groep. Hoogtepunten tot nu toe zijn TV-optredens in de programma’s Holland’s Got Talent en Het Slimste Brein van Nederland.
Maar KDO heeft meer talenten die behoren tot de top van Nederland. Trampolinespringers, turnsters, dansers en freerunners, bezoekers gaan hen allemaal zien op het Sportgala! Leden van KDO betalen slechts €2,50 om deze toppers in actie zien. Gezinsleden en grootouders betalen €5,- entree. Iedere andere belangstellende betaalt €10,-.

Meet & Greet
Onder de toeschouwers wordt een Meet & Greet verloot. Wil jij ook op de foto met je turnidool en handtekeningen ontvangen van al deze toppers, kom dan naar het Sportgala en win de Meet & Greet met onder anderen Céline van Gerner, Renske Endel en Boy & Laura Looijen.
Het Sportgala wordt mede mogelijk gemaakt door het Omnisportcentrum en Fade-out. Voor meer informatie, zie de website www.kdoapeldoorn.nl