Stedendriehoek

Businesscompetitie bij De Scherpenbergh

LIEREN – Vanaf mei zijn bijna honderd bedrijven, verdeeld over 15 poules, van start gegaan in de Stedendriehoek Businesscompetitie op Golf- en Businessclub De Scherpenbergh. Regelmatig kunt u in Nieuwsblad Stedendriehoek het relaas van deelnemers lezen aan de hand van vijf vragen. Deze week Jan Talboom namens Relcos Holding bv.

Omschrijf uw bedrijf in het kort?
Het is een beheer-bv die participeert en adviseert in bedrijven.

Wat is uw favoriete golfclub?
Mijn favoriete club is een 25 jaar oude McGregor troubleshooter! Verkeert het modemerk McGregor ín de problemen, met deze club kom je úit de problemen.

Wat is het meest bijzondere dat u tijdens een golfronde hebt meegemaakt?
Op het eiland Penang waren wij aan het golfen en ietwat dwingend riep ik naar mijn vrouw: “Kom nou uit die trolley en sla die bal.” Wat ik niet zag, was dat aan haar kant van de trolley een leguaan of varaan van twee meter haar het uitstappen belette!
Wat is de mooiste golfbaan waarop u heeft gespeeld?
Dat is moeilijk. Met mooi weer ben ik blij en vind ik ze al gauw mooi! Vorig jaar heb ik op Vanguard Court in Zuid-Afrika gespeeld; die baan was mooi, maar erg moeilijk!
Hoe gebruikt u de golfsport om te netwerken?
Netwerken moet ‘natuurlijk’ gaan en dat lukt beter op de golfbaan, in een mooie omgeving met lekker eten en drinken. Op de ‘19e hole’ kunnen er dan best leuke contacten uitkomen.

Foto:
Foto van de poulewedstrijd tussen Relcos Holding en Aannemingsbedrijf Draisma. Vanaf links: Jan Talboom, Eric Harleman, Jeroen Rutten en Melanie Stegeman.t