Stedendriehoek

Bezoek de open dag van ZERO55

APELDOORN – Het nieuwe Family Entertainment Center ZERO55 aan de Dubbelbeek (Malkenschoten) opent zaterdag 13 juli van 12.00 tot 23.00 uur de deuren. Tijdens deze openingsdag kun je deelnemen aan unieke activiteiten, zoals E-Karten, Glow Bowling, Lasergamen, VR Arena, Mini Escape Rooms en Games. Maar ook als je alleen een kijkje wilt nemen ben je van harte welkom.

Hoogtepunt van het Family Entertainment Center is de gecombineerde indoor en outdoor kartbaan van 340 meter. Kom ook proefzitten op de loungebanken op het zonnige terras met uitzicht op de kartbaan. Speciaal voor de Open Dag zijn er twee mooie kortingsacties: Lasertaggen voor 5 euro in plaats van 8,50 euro en de Climbing Wall beklimmen voor 3 euro in plaats van 5 euro. Kijk voor meer informatie op https://zero55.nl/apeldoorn/opendag.

ZERO55 richt zich op een breed publiek: van families met kinderen vanaf 8 jaar tot studenten, groepen, bedrijven en toeristen. Zij allen kunnen zich hier prima een dag vermaken. Voor meer informatie: www.zero55.nl/apeldoorn of neem een kijkje op Facebook www.facebook.com/zer055apeldoorn